28 maart 2010 Familie Contactdag België
Zondag 28 maart a.s.

FAMILIE CONTACTDAG BELGIE

TIJD OM ELKAAR BETER TE LEREN KENNEN

Op deze dag heeft u de gelegenheid in een ontspannen sfeer anderen te ontmoeten die, net zoals u, te maken hebben met het Triple-X Syndroom.

Het is immers altijd fijn eens in de gelegenheid te zijn met anderen te spreken, ervaringen uit te wisselen enz.Locatie
Technopolis
Technologieweg
B-2800 Mechelen

Uitgebreid gelegenheid elkaar te ontmoeten in zelfbedieningsrestaurant Gigabyte tussen 10.30 uur en 17.00 uur.

Technopolis is gemakkelijk bereikbaar via de E19 Antwerpen-Brussel.
Klik hier voor de actuele entreeprijzen.

Het spreekt vanzelf dat gezinnen uit België èn Nederland van harte welkom zijn!

U kunt zich voor deze contactdag aanmelden door via onderstaande link een email naar ons te sturen, bij voorkeur vóór maandag 15 maart a.s.

Klik hier om u voor deze contactdag aan te melden

Graag tot ziens op 28 maart!

Thea & MoniqueTechnopolis...waar experimenteren FUN is!

Zelf een vliegtuig aan de grond zetten, een dutje doen op een spijkerbed, midden in een zeepbel staan of fietsen op een kabel op 5 meter hoogte?

In Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie in Mechelen, kan het allemaal! Je vindt hier meer dan 280 interactieve opstellingen die je uitnodigen om te experimenteren. Leuk, spannend én leerrijk!

Kortom, in Technopolis is van alles te beleven.

Wetenschappe-leuk voor iedereen
In Technopolis leeft iedereen zich uit: schoolgroepen, jeugdverenigingen, families met kinderen, maar ook tieners en senioren. Technopolis is immers tegelijk leuk, spannend én leerrijk. Al doende ontdek je de wetenschap en technologie die schuilgaan achter vertrouwde dingen en bekijk je gewone dingen vanuit een ongewone invalshoek. De infoteksten met toffe illustraties zetten de meest ingewikkelde wetenschappelijke fenomenen om in glasheldere logica. En wie toch even het noorden verliest, vraagt de ‘weg’ aan één van de edutainers: pientere mensen in herkenbare kledij die van duizend en één dingen op de hoogte zijn.

Kinder-doe-centrum
Hier kunnen kinderen tussen 4 en 8 jaar zich volledig uitleven. Alle interactieve opstellingen zijn hier aangebracht op kinderhoogte en aangepast aan de leefwereld van de kinderen. In de 4 themazones de Werf, de Stad, het Park en Mijn Lichaam leren de kinderen op spelenderwijze iets bij over het dagelijkse leven.

Elektronische speurtochten
Bezoekers die opteren voor een meer gestructureerd bezoek, kunnen nu ook – voor amper 1 euro extra – hun vrij bezoek aan Technopolis uitbreiden met een elektronische themarally langs 15 interactieve opstellingen. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een elektronische sleutel om je te begeleiden. Je kunt kiezen uit 3 speurtochten.

Kijk voor meer informatie op www.technopolis.be

[WELKOM] [Contactdagen]